Cosmic Audrey

Eu, intai octombrie, Bunny

In My bitter half on October 1, 2008 at 9:01 pm

Nu am mai inceput scoala, nu am mai inceput nimic. Intai octombrie fara frunze, fara drum, fara perechea de ghete galbene; Fara facultate, soare pe banca, soare in par, soare in coltul gurii. Reactia organismului e inca aceeasi; azi nu m-am sculat devreme, am amanat soneria ceasului ca atunci cand refuzam sa parasesc patul pentru cursul de la 7.30. Sau 9, sau 10.

Ah, nu, nu aveam atatea haine dospite intr0un dulap deja extrem de neincapator.. Acum imi plac hainele proaspete; sa le iau din raftul dulapului si sa le rup etichetele si sa le port. Fiecare, de maxim doua ori pe an, e de-ajuns. Senzatia aceleiasi haine, chiar si dupa cateva saptamani, e ca de ciorap rupt. Nu citeam atat si nici nu ma uitam la atatea filme. Ocupatii de sedentar. Sampanie pe stomacul gol vara, vin si biscuiti acum ca dusumeaua e asa frumoasa si calda.

Iau micul dejun la doua dupa amiaza si cina in pat. Macar nu ma pot ingrijora ca, cafeaua imi va roade stomacul ca altora.

Ascult muzica din vremea liceului, mi-e somn, mi-e dor si nicio ferestruica alba nu mai apare pe ecran. Bunny ma priveste de pe birou cu ochii lui de nasturei goi. Te iubesc, te ador..

Nouvelle Vague – Dance with me

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: