Cosmic Audrey

Love Again

In Love.and.the.city, soarecele alb on November 19, 2007 at 3:18 am

628e.jpg

La al 12lea act, drama nu mai e drama. Imi va fi dor poate de demonii cu care mi-am impartit noptile si diminetile, si de acidul inecat al alcoolului. Imi va fi poate greu sa mai scriu ca mai demult. Dar posibil ca rostul acestei pagini sa se fi incheiat aici.

A luat sfarsit drumul tau involburat de cenusa si absint, scumpa mea, s-au recompus bucatile din tine forfecate sau smulse de clesti. Ti-ai baut destul agoniile, sorbind luna de luna si de la o moarte la alta mai mult pelin, acum ti-a venit timpul sa calci cioburile atator vieti. Iti spuneam ce mult as vrea sa posed noua vieti, pentru a mai putea sterge cate una. Afla, ca au fost suficiente unsprezece, pentru ca ultima sa le stearga cu totul, intr-un fel atroce si subit.

La revedere, umbre senine fara capatai care mi-ati scurs prin otrava voastra exacerbata toate sindroamele, la revedere papusi fioroase cu brate de fum si inimi de scrum. La revedere si tie atat de iubit Om Foarfece; mainile tale inclestate de taisuri nu-mi mai pot cresta nici un tesut, caci pielea mea si glasul gandului nu se mai indoaie sub nici o comatoza.

La revedere si tie Audrey. Imi iau ramas bun de la tine, personajul pe care l-am imbracat pentru voi toti cu spaimele si dorintele mele, dupa ce i-am dat sa bea arsenic si am hranit-o cu cenusa zilelor pentru a-si clarifica dependentele. I-am ghidat minutios drumurile prin caldura orasului, i-am calcificat picioarele si i-am incendiat plamanii. Aceasta firava umbra care a plans imbibata de alcool si ani de zapada va fi libera sa-si inghita suav destinul.

Fericirea mea are chipul tau si se scurge de toate dramele naive prin mainile tale lipsite de foarfeci si linii aspre. Imi uiti nervii din radacina si imi dezradacinezi trecutul direct de unde a pornit. In mine creste de patru luni amnezia nebunului care iubeste 🙂

Tags: fluture | Edit Tags Sunday July 8, 2007 – 01:30am (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 12 Comments

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: