Cosmic Audrey

Fat-Urat

In deviatii de stereo on November 19, 2007 at 3:13 am

ff8f.jpg

Pai bine domne! Pe Fat Urat de ce nu l-a zamislit nici o minte bruiata de alcool si buruieni? Sunt absolut devastata..Am discutat azi cu toti bruiatii mei, trei la numar si am conchis ca e mare paguba ca un asememea specimen nu a fost lansat la rampa pe vremea cand Imparatu Verde (verde..va dati seama..ce potential?!) cocheta cu rinoCerbu cu luminozitati in frunte(?) si avea o gradina si in fund un mar. (ma bantuie perlele de la bacu de anu trecut, da). La o adeca..de ce avem Spani, hidosi, neghinitze, balauri si alte vrajeli cand nu avem exact ESENTIALUL..heeelloooo…cum nu s-a gandit nici o minte halucidata sa produca un Fat Urat?

Shit..ganditi-va numai la antiteza Fat-Frumos/Fat-Urat si la cat de discutata ar fi putut ajunge in manuale..naspa! S-ar rasturna intregul sistem de valori dak ar tzasni Fat Urat de undeva..din neantul mirobolantisim cu pitici si ciuperci.

Chiar..dece dracu nu mai scrie nimeni basme ?

Tags: fat.frumos.versus.fatalaul | Edit Tags Saturday June 16, 2007 – 01:03pm (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 29 Comments

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: