Cosmic Audrey

Post Retro Metro Electro si alte cuvinte pompoase din Wikipedia invatate pe de rost…

In motoare, screamo, Tarfe on November 18, 2007 at 4:41 am

 Acum vreo 10 ani..

5a37.jpg

Am inceput sa ne izbim la orice pas..fie k era revista..ziar..post tv sau whatever..de cuvantu COOL..care, ma rog, de la an la an si vara la vara, indeosebi, a luat valente din cele mai colorate, ca intr-un trip mirobolantisim cu speed si mushrooms . Eh..intre noi fie vorba.. nu e loc aici de o trecere larga in revista a trendului evolutiv al speciilor de-a lungu anilor..si nici de chestii general valabile sau atestate. Doar o observatie asupra prostiei in care se scalda multe minti luminate cand e vorba de ‘cum sa fiu mai fain vara asta??’

Cu mic cu mare, Bucurestiu electro se aglomereaza dinamic in fata la Test Point, doar-doar o accede mai repede..gramada emo de anul precedent a luat cu asalt locatiile de profil (profit?) si se fâţâie ..bine, se şi bâţâie..dar pt miscarea asta e nevoie de mai mult tarie d caracter si anorexie pronuntata.

Bineinteles ca nu pot fi lasate afara din ecuatie snobismele junk. Toata lumea a citit RealK, Romanul Cocainei, Junkie samd, toata lumea a prizat ceva wicked la viata lor, toata lumea se tripuieste cu ardoare si cu sange’n coaie, si se chiluieste visand la cafele la care nu poate accede. Toata lumea stie ce e un dicteu automat. iar daca nu stie poate sa afle depe evotv. In nici un caz din cartea aferenta. Totul e verde. Fiecare isi imagineaza cat de tare tre sa fie sa fi bagat in seama moca asa k google-este zi de vara pana-n seara dupa cuvinte si muzici alese pentru a impresiona repertoriul impresionist de pe yahu!360 . Bineinteles ca in winamp asculta Black Eyed Peas, dar asta-i alta mancare de peste!

Totusi, cei mai incercati de soarta, leviteaza la perspectiva idilica a tigarei de dimineata, mai atroce decat heroina. Acest moment magnific matinal se soldeaza cu intrari efervescente in starea AIA.

Am ales o poza emo pt acest post, dar o poza emo la caterinca pt k io una vad mania asta tot prin aceeasi zona in care se situa marea masa de retard emo kids in vara lui 2006. Adik pe Motoare. Unde de altfel inca se mai situeaza. Emo sau post metro retro electro. Unii deapana amintiri..sau isi pierd vremea sperand c-o sa-i bage cineva mai urban in seama. Nu de alta..dar altfel nu se simt massive.

De cele mai multe ori raman passive.

Tags: tarfe | Edit Tags Monday June 4, 2007 – 04:45am (PDT) Edit | Delete

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: