Cosmic Audrey

Dragostea tampeste

In Love.and.the.city, screamo on November 18, 2007 at 3:26 am

8cf8.jpg

Nu trebuie sa chibzuiesti ca sa o gandesti. Dragostea ne face rezonabili; ne muta circulatia din cutia craniana in artere; incapacitand colosul de informatii deservite de golul umplut. Dragostea tampeste. Cad lenese bucati de carne semnificand patosul, deziluzia, suprematia neaosha specifica terminisului indus de criza. Dispare acut durerea; podeaua se cerne de regrete si negrul din palme se curata prin albul peretilor.

Iata o camera complet luminoasa; goala sub exhibitia patrimoniala a sentimnetului proaspat instalat. Cu ce ganduri vei intra aici? Iti vei plamadi cu sete culcusul sub aripile care paravaneaza tacerea? vei rade. Aici e golul etern al prostiei. Te-ai plafonat. Bine ai aterizat in eternitatea banala a tribialului mascat de contemplarea interiorului. Aici ..

Ce se intampla cu creatia dezmostenita de cosmos? Ce se intampla cu radacinile suculente ale patimii? Aici dezrupe neinteleasa tacerea, aici plezneste din urechi rasul, aici se inabusa abrupt linia cuvantului mort. Oasele incep sa doara sub un vant imposibil. Iubirea ar trebui sa incapa aici cat intr-o coaja de nuca. Ca sa nu se risipeasca. Aici e un noian.

N-o sa mai pot scrie curand..Nasol :))

Tags: love.and.the.city | Edit Tags Sunday May 13, 2007 – 06:14am (PDT) Edit | Delete

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: