Cosmic Audrey

I want..i want..

In Fluture, gogu, Hepi Three Friends, messaholic on September 24, 2007 at 10:45 pm

 

Bade Niculaie,

cu toata lipsa de respect caracteristica am sa-ti trantesc lista pe anul curent, nu din speranta ca te-ai deranja oleaca acolo pentru noi, astia marunti si dubiosi in gandire si expectativa, ci doar asa, pentru ca inca un nenorocit deblog nu putea sa strice in sirul alora 146.

te rog sa-i aduci lui dobry o boxa pe care sa se zbantzuie seral si nocturn intru amplificarea subtila a senzatiei diluate de club..lui shosho un pepene(ultimu i l-a crapat cutitaru de la scara b), lui mihai un batz ca sa scartaie mai cu drag si spor la vioara, cutitarului de la scara b un briceag nou, eventual din ala cu crossmen, ca ultimu l-a belit scrijelind in pepene, si artistului neinteles din R2 un nou canish, ca pe ultimul l-a zburatacit pe fereastra intr-o criza parasimpanica de trafoxare.

lu aditzu un mini one, lu paiu cateva kg in plus, mariei un irinel,  grupei 128 isterie, lui secu o sticla de borsec, pe profu de mate simonei, inca un bichon tipului dubios de la 6 si net popandailor din politehnica.

fratilor sa le aduci tarie de caracter si o gramada mare de prezervative, ca sa nu mai fie nevoiti sa le foloseasca de mai multe ori ;)..desh poate asta le e natura:-??

in rest suportabilitate crescuta la cretinism, nesimtire ca sa faca suportarea mai de gasca, noi sa fim sanatosi…a.. si mie..dak mai ramane, un pachet de Eve120 si o sticla cu fericire..nu de alta, da r nu m-am mai ranguit de mult.

Tags: mosh.nicolae | Edit Tags Tuesday December 5, 2006 – 07:00am (PST) Edit | Delete | Permanent Link | 6 Comments

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: