Cosmic Audrey

Drunk from za waist up!

In Trip, tuborg, vodka, zapada on September 24, 2007 at 11:10 pm

..cam asa era si this dude de la masa frontala noua, care dupa ce bagase circa 750 de vodka o daduse pe panta berii celei de toate zilele deliberand un show axat pe aruncarea cu sticla si cu ochiul catre mediile inconjuratoare..

25 decembrie. Ne-am pus in cap sa expiram in stil trendi in seara asta..Extirpatu’i chill inca de pe la 9, lumea se aglomereaza minimal prin separee cu riscul de a nu mai razbate afara de sub mormanul de geci amplasate frust intr-un coltz.. intrarea ciuciu, s-au gandit s-o dea-n gratuitati ca tot a venit Moshu cu o seara anterioara. Sa bem pentru asta!

3mp spatiu de desfasurare libera a veleitatilor dansanto-transhante. Muzica suge..ca de obicei..dar dupa cateva lalaieli adormitoare lumea se antreneaza in a-si sparge finantele pe shot-uri abolitoare de lene. Putini emos frustrati pe la colturi sau pierduti central, tripati pe pahar sau pe felie, destui punkisti evolutionisti, suficienti pastilati, omniprezenti dubiosi, cativa regurgitanti si izolati cugetatori existentialisti, situati pe grupuri si centre de enteres.

Dupa 12 accesul se dovedeste dilematic pentru minoritati. Mai putin fericitii neposesori ai unui 20+ fac numeroase cai intoarse blestemand locatia pan-n temelii..like they didn’t kno../:) :)). O ceata de minori ofteaza emoticonic si purcede la o stanga-mprejur cu siguranta de spirit ca ‘in B nu e asa dude..pm’ 😛 De pogo nu avem parte, probabil spiritul de turma asociabil vamei 😀 a picat din top pe timp hibernal :))

Dupa 3 ne fumam creierii la o vodka in spate.. fie a 4a, 5a, 7a, wtf knows :P..oricum e ora clasica de intrare in scena a discutiilor montate pe dureri existentiale. De la narghileaua mariei ajungem subit la chestiuni de viata si de moarte finalizate-n concluzii despre libertate :)))) si cumva printre sumedenia de pahare monumental adunate pe masa il zarim pe tipul care vis-a-vis isi tranteste valorile si sticlele sub instinctuale (in)filtratii de vodka..Si cum ziceam..Sa bem pt asta! :))

Afara ninge sublisim iar eu vanez taxi-uri. Cand il mai prin pe Mosh Cracila o sa-i zic sar’na. M-a facut famous brand peste noapte 😛

Tags: vodka | Edit Tags Tuesday December 26, 2006 – 10:57am (PST) Edit | Delete | Permanent Link | 6 Comments

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: