Cosmic Audrey

Furnicultura din Zacusca

In Tarfe, vodka on September 20, 2007 at 4:26 pm

6854.jpg

 

Pentru ca stapanea nu doar o dezasimilata energie cat si o asemenea sfortare sufleteasco-pulmonara de putea sa mute Under-ul de la six feet jos deasupra, Alin s-a hotarat intr-o buna zi sa toarne temeliile unei trupe de profil necrofil, manat intens de viziunea psihedelic-paradisiaco-afrodiziaca a unei piete muzicale, (pe atunci insuficient poluata imagistic si fonic), pe care elasticitatea graiului(zbieratului) sa faca legea. Zis si dres. La scurt timp dupa fatalistica deciziune, Coaie pe Zacusca ateriza in trombonistic debut pe scena din Underworld, Bucuresti, cu un repertoriu menit sa zbantzuie din radacini cele mai stabilopodice eminente…Potpuriu de black cu death cu progressive cu dense urme de porn. Definit la subiect: Rahovian Black Metal. :|Vocalist de exceptie, Alin reusea sa umple sala pana la refuz :-s, cu o expandata detasare de auditoriu, dezlantuind o armada verbala repetitiv-maniaco-obsesiv axata pe o dubios plasata sexualitate necro-culinara:-?

Si totusi..lucrurile au luat o turnura involutiva cand piata a fost asaltata de novici. Noua generatie, fosti agitatori la cei dintai, scapata ca prin minune de inhibitiile meseriei, manifesta o predilectie sporita pentru laitmotivul MAMEI. Muzicismele contemporaniste atribuie sonor “Bocanc(i) pe fatza lu ma’ta”:D. Vei fi demolat de atata patos. Asta in cazul in care nu te-ai hotarat sa asculti live concurenta, ‘Ma-ta poarta ochelari de soare’:-?

Incurajata e si ea bucataria orientala, in cele mai insolite nuante ale sale. “Furnici coapte” n-au avut prea multe de zis pana la ultima reprezentatie stradalo-scenica, si anume Furnicultura, insa promit furori la anul. Si la mai copt!

Ultima sonoritate de care amintim in editia de azi isi prefigureaza intrarea in forta deliberata in lumea muzicala prin al sau manifest. Imbinand termeni de specialitate din medicina cu EMOtionoase lexicalitati, “Soaptele mortului digestiv” demitizeaza conceptul EMO autohton, printr-o suita de scancitor-schelalaitoare balade si tanguioase vocalize. “Campuri de lame” beneficiaza de potentialul unui hit..daca se iveste si sansa de ascensiune..eckk..promovare..pana atunci ne intoarcem insa incet si cu tristete la Balet..eckk..Coaie pe zacusca si al lor Alin..singurul material discografic care bate orice tentativa de gand , inca de la inceput:PP..Noroc s-aveti, restu(ri)l(e) !

Tags: screamo | Edit Tags

Wednesday November 8, 2006 – 02:46pm (PST) Edit | Delete | Permanent Link | 2 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: