Cosmic Audrey

Laptaria a coborat pe Motoare

In motoare on September 18, 2007 at 12:34 pm

Blog Nesimtit

e12c.jpg

Nu, nu e o chestie de care trb sa va speriati..Laptaria a ramas la locul ei, Motoarele idem..probabil k s-a schimbat doar modul de abordare al individualitatilor grupate care frecventeaza locatia cea din urma. Despre Nesimtire am mai scris. Cu N mare, pt k deja Nesimtirea constituie o entitate, ca sa nu zic o institutie in ceea ce priveste calitatea si formele de prezentare. Acum nu mai e vb neaparat de Nesimtire in fine..sau poate doar de formele adimensionate pe care le imbraca.

De la Nesimtire la Laptarie exista un singur intermediar. In cazul in care infidelii cititori nu si-au dat seama sau cu presupusul, este vorba de Vaci. Aceste animalutze pe care voit reclamele la Milka ni le imbraca diafan in ambalajul comercialitatii, s-au gandit ca Nesimtirea le va aduce, prin adoptarea sindromului de autoizolare si iresponsivitate la mediul inconjurator o suita de beneficii? Ignoranta e intr-adevar mai presus de Nesimtire. Dar aici nu se pune problema de asa ceva. Pentru ca acolo unde scopul vizat se constituie maretz in nebagarea de/in seama a adversarului prin mijloace ce includ si observarea lui de aproape/departe alaturi de comentarea actiunilor sale, mai pe scurt Barfa, totul se reduce la o singura treaba.. Nesimtirea.

Asa ca, Vacutzelor, ca sa nu zic Vacilor, atunci cand veti mai confunda Laptaria, ca sa nu zic Grajdul, cu Motoarele, mind and say hello…nu de alta, dar nu e frumos, copii..:)

Tags: vaci | Edit Tags

Wednesday September 27, 2006 – 05:04am (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 2 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: