Cosmic Audrey

If you lose me..you don’t lose anything

In hi cinci, messaholic on September 18, 2007 at 12:08 pm

56b9.jpg

sau un alt blog despre relatii ratate..

revenind asupra subiectului..care ne-a tot secat mintile si tastele si acum doua-trei luni..cu modificarile de rigoare..

pt k intre timp discutiile de factura dubioasa s-au mutat dincolo de cercul restrans al uneltei datatoare de dependente (am mai scris i despre asta)..n.r. mess..pana la nivelul extins al uneltei datatoare de dureri de cap..n.r..molecularul pretenul copiilor de gradinitza (mai nou) si pe spatiile ascendente ale tnb-ului..evident k si relatiile ratate si-au secat esenta.

am mai scris si probabil k pana nu se va concretiza o sa tot scriu despre asta..

dintr-un copy paste nesimtit am auz k lumea se plictiseste prea repede de relatii (awell..e bun si messu asta la ceva..). d care relatii…wohoo…nu de alta dar asta chiar as vrea s-o aflu..(?)..sa fie relatii chestiile astea de mana a 3a care se infiripa intre 2 commenturi si 3 five-uri si se consuma la o bere si 3 tigari ca sa se lase ulterior cu bloguri, alte commenturi, replici si statusuri de apartenenta a campului lexical “ciuda”? se recurge cu sete la ignore-uri repetate. la offline-uri criminale. la actiuni de convertire a personalitatii Image condescendente catre taiatu’ venei. catre crize. catre fitze. catre sticle sparte. unii arunca cu baterii.pe motoare. in restul populatiei inconjuratoare. ii roade. pe toti.

been there done that..minus taierea venei & bateriile …ideea e k..dupa 5 luni d asemenea experimente intensiv (de)generalizate..Image

straight face..fara nimic altceva. sinonimele is multe..mi s-a acrit. mi s-a luat. m-am saturat. de hai cinci. de motoare. de mess. de aceleasi locuri si oameni. de aceleasi discutii. de aceleasi mesaje. de aceleasi fetze si imagini. de aceeasi caterinca ieftina care nu duce nicaieri in principiu..pt k nu duce ..si asta am mai zis-o..in blogul trecut..se referea la indiferenta mascata de fraze plasate aiurea. oare knd cu cineva nu poti vorbi dekt in termeni din astia nu e clar..totul..k nu va fi nimic..pt k nu se poate..numai cu jumatati?

jumatati de orice. numai k  ratele de fericire au ajuns atat de mici incat s-au injumatatit.

vreau sa vad un film bun sau prost si sa am d c rade sa beau o cafea sa dorm pe plaja din vama sa cant prin casa sa desenez sa bat strazile si toate drumurile pe care le iubeam la orasul asta sa rad sau sa fiu trista si sa nu conteze. toate astea cu cineva.

nu cu monitorul.

sa nu trebuiasca sa par superficiala. pt k nu sunt.

si m-as lasa si de fumat. dak as avea pt cine.

asa k before you lose me mai gandeste-te..dak e a good thing sau nu..;)

Tags: | Edit Tags Tuesday August 29, 2006 – 05:15pm (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 11 Comments

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: