Cosmic Audrey

Grup feminin cu Bidoane

In regie on September 18, 2007 at 12:42 pm

 c204.jpg

De ce iubim, domne, bidoanele? Putem noi sa facem aici o adaptare in dulcele stil cartarescian..dar n-ar fi o premiera, dupa ce atata le-am denaturat pe surorile Camine..asa ca vom prezenta situatia exact cum a lasat-o aceasta mirobolanta seara de 15 a zecea..pe peronul Garii de Nord autohtone…

Bucuresteanu’ de rand, cufundat in nesimtirea-i letala pana in cele mai adanci aspecte personal depersonalizate se va descoperi sensibilizat pana’n strafunduri de adunatura provinciala proaspat scoborata din trenu seral de Botoshani..acompaniat de o Timishoreana cursa intarziata voit cu 20 spre 30 de minute.. Totul navalea agale..cu intreruperi sacadat-interogative-retorice-pasive de tipul ‘bhaaaaaaai frate cu camera voastra si damigeana ma-sii mi-ati mancat viata”. Unu s-a oprit in mijloc. Direct. Ca la punct. Scapa geanta. Scapa geaca. Scapa turma, ca si asta o luase vertiginos catre ahead-ul statiei de metrou..Expectativa tragi-comic-dubioasa:  grup feminin cu bidoane.

De must, evident. Duios grupushorul trecea, alai studiat in leganarea tardiva a coapsei si a bidonului de 5 litri de izvoru umplut gatlej cu licoarea pre-bahica, raspandind si provocand deopotriva admirative zbierate din partea consatenilor de peron si zdruncinate zgaltzaite dantzuiri bucuratoare sau nu ale criticismului notoriu de prin partea locului.

Pentru ca acum se leganau cu totii, mai exact 4 la numar, caci gagicile erau trele, fiecare cu cate unu-doua butii , dupa capacitate si aptitudini, s-au gandit ei sa-si uneasca destinele si caile si eventual pornirile perverso-converso-extenso-alcooliste undeva in incinta tarii fagaduintei catre care se teleghidau narcotic vastele populatii tranzitoare de peron…REGIA. pacat ca fericirea nu se vinde in bidoane.

ps. am avut azi un interviu pentru Leo Burnett..

‘ ce faci cu un porc fosforescent?’

‘ carnati fosforescenti, absolut. Nu ii pot manca pe ascuns, in intuneric, studentii din Grozavesti fara sa-i vada colegii. Clar.’ (replica nu imi apartine dar e mult , mult prea geniala..;)) )

Tags: regie | Edit Tags Sunday October 15, 2006 – 01:43pm (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 5 Comments

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: