Cosmic Audrey

Ghidul Nesimtitului

In emo, screamo on September 18, 2007 at 12:15 pm

(manualul utilizatorului)

ed33.jpg

In seara asta ti-ai facut de cap. Adica toata ziua, ce mai ne dam dupa visin..asa se zice acuma nu? Nesimtirea e oricum de baza. A devenit sau probabil k era dintodeauna acolo, dar in prezent a inceput sa scoata antenele cu mare maiestrie..

Nesimtirea e trendy. Dak ai inceput sa ai accese de sarcasm, sa impungi oamenii cu felurite replici care mai de care mai intzepate, sa te legi de activitatile lor extra si intra sociale, si nu in ultimul rand sa le dai peste nas pentru treburile lor deliberate, toate acestea dupa ce gratuitatea evenimentelor in calcul ti-a permis sa te desfasori in liniste si voie buna, esti NESIMTIT, frate.

Ai dat in patima grupuletelor disociate? Sau a dat ea peste tine?Te alearga minorii..eck..minorele pe strada, pe tenebe, pe mess si peste tot, inoportunandu-te cu disperat – studiate declaratii de buna si rea stare, de avere (mai mult sau mai putin intelectuala..), de singuratate consumata fatidic intre 2 lame si cutitu vanatoresc al lu bunicu..? Foarte bine. Fi nesimtit, frate! arata-le cu cine se pun. si nu care cumva sa indrazneasca..eventual te inchizi intr-un borcan. intr-o bula. sau ceva asemanator. asa poti fi sigur si stapan pe situatie. stii reclama aia la danone nu? e, vezi k stii, exact k acolo…

Evident k trb sa nu ai limite. Nesimtirea il face pe om neom. Sau doar insuportabil in cazul in cauza. Deja incepi sa obtii obiectivul, nu? vezi k n-a fost asa greu? era doar o dilema de timp..si de rezistenta adversarului. acum realizezi k poti face orice din el. doar ai fost NESIMTIT.

Si nesimtirea se cauta! Cu cat o sa fi mai nesimtit, cu atat roiurile de individulaitati problematice-dilematice-somatice-combinatorice se vor preumbla mai cu drag si spor prin preajma ta. Esti disperat k nu ti-a iesit schema? Nu-i nimic! Mai trage o gura de cola (pt k sprite e pt disperatii de rand..) si fi nesimtit! In continuare. Dak se ajunge la confesiuni nimfo-morbide de la prima categorie de public mentionata inseamna ca totul merge struna.

Indiferenta nu se dozeaza. asta e alta mancare de peshte. si nu are nimic de-a face cu obiectivul final. Nesimtitul treb sa sacaie, sa dispere, sa oftice si sa scandalizeze prin simple replici. Esenta de fundal bate in ignoranta. Nota de varf e caricatural sustinuta prin ciuda.

Sa fie eforturile bietului nesimtit in zadar? Nici pe departe…

Sa fie nesimtirea perpetua reactia adversa la tot ce misca? Sau doar un trend ce in cativa ani av fi inoculat de un altul mai jmecher..prostia?

Inchei; cu o nota absolut nesimtita, citand-o pe Lav (prietenii stiu dc) din unicul si teribilul ei blog care a aterizat cracanat pe o pagina straina..de mare efect insa.. “acest program poate fi vizionat numai de persoanele anti hi5, anti emo, anti motoare, anti google, anti net, anti tv, anti mobil, anti pamant, anti viata,…mai pe scurt persoanele din grupul “Mai bine traiam in pesteri”…

Tags: | Edit Tags Thursday September 7, 2006 – 05:00pm (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 16 Comments

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: