Cosmic Audrey

Visul unei nopti de vama

In Teatrumatisme, Trip, tuborg, vama, vodka, zmeul on September 17, 2007 at 2:56 pm

24b4.jpg

ne-am dus. sa incercam vama cu degetul. si marea. si nisipul. si vodka. si soarele. si mesele din expirat. si boxele :PP. am plecat doua si ne-am intors zece. desculte prin nisip. de la 10 pana la 4. si de la 9 pana la 6 iar. si rasaritul. punct. si de la capat. si vodka. rewind. inca unul. si vodka :DD.

expiratu se serveste cu rancid, fatboy slim, narcotic si multa tzopaiala. seara de seara. dansam pe boxe. ne place. ne da jos o blonda. e ranga saraca. si suindu-se la locu de veci urland un chinuit ‘ridica-ma bre la boxa’ pica de partea cealalta. in mijlocul unui pogo dezlantuit de nebanuit. soldat cu dinti rupti. eventual. si multe plete. la un loc hop gramada. nu conteaza. cel mai fericit e cel calcat in picioare. de-a dreptu. il doare? nu mai stie. deja fabuleaza. coma e de baza.

in B atmosfera e ceva mai lina. pana vine lumea buna. (?). dupa da hood garnisit pe ici pe colo cu emil si coma se baga zdubii. adik se baga de-a dreptu. seria a 2a de pogo. artileria e heavy. se practica aruncatu cu piticu, hora deliberata in mijlocul naturii si biciuirea mediului inconjurator cu pleata ancestrala. la shuie nu ramanem. suferim da ne trece noua. vedem rasaritu la alta vodka.

pentru suferinte acutizate se recomanda plaja. plimbari de mana sau de singuratate, dupa preferinte si posibilitati. putini emo, destui punkisti, omniprezenti metalisti. singuratici ganditori tzopaitori hauseri-manelisti. mai exact 5. bavaria dezlantuita e a lor.

si nenumarati disperati. motivele infinite. si mereu altele. de ciuda. din dragoste. de foame. de bani. de cazare sau de bere. de betzie sau de coma. fiecare cu ce-l doare. sau mai degraba cu ce-l roade. multi rozatori prin partea locului. n.r. concluzia k vama abunda in hamsteri.

gusturile brute (brutale) pot sparge o sticla, pot rasturna o masa sau pot incinge un veritabil manifesto de grup sau personal cu pumnu si picioru in ritmuri incendiare de iron, cradle, pantera, dimmu sau amorphis(?). cu alte cuvinte. poti sa-ti bagi picioru de-a dreptu. sau mana. sau gheara. sau laba. sau altele de aceeasi factura. oarecum.

un colectiv de babalaci locali se ofera sa ne cazeze la dansii. si camera cat ii? 500. si apa calda ceva..? <marea-i larga don’soara!>. brilliant.:|oricum jegul era in trend:| pe alocuri.

imi aprind o tigara si zic k e ultima . din nou. oare? si nu ma vezi si imi spui din nou sa renunt. vama ma iubeste. si eu pe ea. ma intind pe tot nisipul.k pe tot pamantul nu am cum. si ma rasfat in soare. poti sa ma iubesti la fel de tare? :**

Tags: vama | Edit Tags

Friday August 25, 2006 – 08:53am (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 3 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: