Cosmic Audrey

We might as well…

In fat.frumos.versus.fatalaul, Uncategorized on September 13, 2007 at 1:03 pm

 

8c111.jpg

…be strangers. Lumea oricum n-o sa se prinda! da stii dc? pt ca, din oarescare inoportune considerente, cand plimbarea ta agale pe strazile centrale ale capitalei o va interpela pe-a mea (ca, deh, din pacate, Bucurejtu nu-i asa grande..), o sa te adapostesti dupa vasta oaza cu rol de paravan a pletei, nelasand loc nici de-un sictirit “BUNA”(ziua).

Pai bine, bre ( ca dak nu merge, nu merge, clar, tot pe domeniul agricol ne-ntoarcem), da asa-i mumos? (“ca doar nu asa te-am invatat, puiu, doar ai avut conditii..ai avut apaa..apaaaa caldaa…“da degeaba ai avut-o ca tot n-ai invatat pana-n ziua de azi ca scopul ei sa te speli…).
minimala mea cultura stradala si q cei 3 ani d-acasa sunt adanc dereglati de o asemenea intercalare dubioasa. tre sa recunosc ca -n ziua de azi se practica treaba cu stil. e o intreaga teorie, de la momentul subit al aruncarii subtile a pletei peste ochean( nu are cumva), si a aruncatului cu privirea de sub apanajul protector (e ca si cum te-ai baga pe invisible..tare treaba)..desi dak stau sa scormon prin amintiri aduce asa, putin mai mult a cousin Eat? NU? ala cu paru mare mare si foios..:P

desigur k actualul centru de interes n-are nici o vina…in eterna stralucire a necunostintei de cauza, ba dimpotriva… k e doar o alta prezenta temporara in marea colectivitatea a terminati(i)lor, ramane de vzt.. sau nu? hm…pana una alta, nu gasesc alta modalitate mai potrivita sa inchei decat “Rusinica….Rusinica….Rusiiiiniiiiiiiiiiicaaaaaa!”.

 

Tags: fat.frumos.versus.fatalaul | Edit Tags

Sunday April 23, 2006 – 12:38pm (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 12 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: