Cosmic Audrey

Şapte Beri… şi Ieşi Din Lume

In bucaresh, cismigiu, deviatii de stereo, Insomnia, metrou on September 13, 2007 at 1:10 pm

 c157.jpg

mda..deja plicty si fara chef dupa o zi d stat in vagauna..suna telu p la 8juma..un preten “hai p-afara ceva..”..ma urnesc dupa vro ora …ajung la tnb, bucurejtu gol…de o pustietate crasa..nah, se vd k populatia a luat drumul Vamii si al altor paradisiace locatzii pt sarbatorirea k la carte a premergatorului 1 mai.. in deko la un ‘rainbow’..o kestie in straturi portocalii spre rosii de la f dulce spre acru..cam duby dar ok per total…sh o bere..2..3…7..hmm..deja nu mai conteaza, oricum programu artistic de stand up shit comedy s-a anulat din motive organizatorice strict leg de festivalu shakespeare…great..what to do, what to doo?

dupa cateva momente d indecizie p scari afara ne decidem. plimbare nocturna prin centru k s-asa e mai gol k dupa razboi..
dak alea 7 beri incepusera sa-si faca efectu scontat nu se jtie..(nu le bausem io:PP)..oricum apatia generala s-a mai inviorat dupa vreo 3 raiduri prin partile cel putin obscure ale centrului…a, sh un dans pe bordura fantanii de la UAIM :DD…se km uitau putinii pedestrians 😛 da neh..c mai conta..

cismigiu by night – peisaju asta nu l-am mai intercalat cam de mult..vreo 2-3 joggeri trecuti d primele 3 tinereti, o familie f numeroasa k-un plod care urla ….uff..gata am gasit si partea mai neaglomerata..de fapt e chiar goala..pustie..nice.. un scranciob!  cati din voi stiu ce-i un scranciob? sh de cand nu v-ati mai dat in asa ceva? hmm…sigur v-ati dat in scranciob prin vremurile demult uitate ale copilariei, da oricum…ramane cea mai fidela expresie a copilului din fiecare..alaturi de lopatica masinuta leagan si altele din accelasi camp semantic…
deci ne-am dat si-n scranciob la 1 noaptea…swell.. terasa aia super expensive de la amrginea debarcaderului e-nkisa..da nu cont..cu 5 RON strecurati subtil in buzunaru dubiosului pazitor al domeniului poti shede in liniste si pace admirand sublimul (si asta fara mijto) cadru natural..prea frumos..sincer..mult prea frumos..nici nu gasesc alt cuv..toate umbrele toate luminile toata stralucirea cerul cu nori rosii (desi nu cre k erau de la firmamentu vodafone d la universitate)..imi imbraca gandurile in povesti in imagini in culori si transparente ireale..

a, da sa nu uit…hotelul cismigiu…my one and only love…cine stie cunoaste :P.. n mai bucuram de ruina lui din alta viata pana cand s-or hotari astia sa-l transfigureze in bloc de locuinte..naspa..chiar very…eu as fi avut alte ganduri in plan..de ex reconstruirea/reconditionarea modelului original si relansarea k hotel de 4 stele..care sa pastreze aspectu si tiparu d atunci..ufff…mr google e destul de zgarciob in a-mi da prea multe detalii..nici nujt sigur cand s-a construit…in fine…iar deviez de la linia de baza..

kre e ideea….dak aveti vreme si d asa ceva..si ar tre sa aveti….mai lasati cluburile barurile biliardu cafelele masinile si dati o raita per pied pe strazile din centru dupa 1 noaptea….chiar merita efortu…btw..evitati magheru…de preferat orice artera laterala 🙂

Tags: vodka | Edit Tags

Saturday April 29, 2006 – 03:44pm (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 7 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: