Cosmic Audrey

Ride, ma Pimp!

In Mr. Badside, Pimpology, regie, Sex, Tarfe, Trip on September 13, 2007 at 2:41 pm

 bcda.jpg

Ca stiinta brevetata de ‘ Red Distr. Institute Hollanda’ , Pimpologia se afla cu un picior in groapa. Pesti proaspeti si potenti, asteapta revelatia unei descoperiri pentru a profesa sub incidenta unei diplome care sa le ateste veleitatile de cavaleri de vaza ale ravnitelor domnite.

Asa ca NU mai ezita, nu-ti mai irosi planurile de viitor, deja subrede si neclare, surmenate de o educatie vadit aplicata necorespunzator , de parinti prea autoritari, de dascali dezinteresati si de mediul social nefast care din nefericire reprezinta fresca actualitatii in care traim..Fi tare! Fi un PIMP de calitate superioara! Nu te lasa inselat de imaginea ieftina a societatii contemporane! Privesti la fiecare aiurit, la fiecare bishnitzar aburit care cu grele si anevoioase manevre izbuteste, dupa numeroase tactici shpagiuitoare si contemplative, sa momeasca in mrejele-i dureros de dubioase o curvishtina (ne)dornica de a presta pe coltul de alee de factura si natura indoielnica in ceea ce priveste clientela si trecerea unui public cat de cat uman.. acestia sa fie exponentii declinului cu care se confrunta marea masa a Pimp-ilor din ziua de azi?

Conform unui studiu efectuat de Societatea Internationala de Pimpologie si Administatie a Resurselor Teritoriale pe un esantion de Pimpi cu varste cuprinse intre 12 si 79 de ani din 20 de tari, inclusiv lumea a 3a, situatia nu este deloc mov. Sa fie prejudecatile cele care ne omoara? Legea? Decretele? Emanciparea? Putem formula zeci de raspunsuri probabile, pe criteriul combinarii si permutarii tarfelor in bordele si districte.

Pentru tinerii cu vointa de reusita in domeniul patronarii districtelor, bordelurilor, gruparilor si grupuletelor, precum si minoritatilor tarfesti, Universitatea Internationala de Pimpologie Avansata Homo Erectus ‘Boys 2 Pimps’ isi deschide incepand de azi portile. Suntem dornici sa aducem pe calea cea mereu dreapta un numar de aproximativ 500 de alumni, dintre care 230 de locuri sponsorizate din bugetul de stat, iar restul pentru o taxa anuala de 500$, oferind studentilor nostri posibilitatea de a participa atat la congrese interntionale de pimpologie si tarfologie avansata, recunoasterea diplomelor in strainatate, precum si de catre Institutul de tarfologie si promiscuitate din Bruxelles. Asumandu-ne responsabilitatea totala si efectiva pentru instruirea studentilor nostri, oferim pe parcursul celor 3 ani de licenta o gama vasta de obiecte de studiu si domenii, dintre care amintim :

– Introducere in pimpologie;

– Istoria pimpologiei in 2 capitole: Meseria de pimp, mai veche decat lumea/Snoop Doggie Dogg;

– Pimp Fashion (abordarea secventiala, demitizarea culorii mov in istoria Pimpologiei si studii de interepretare cromatica de baza – optional, din anul 2)

– Diferente intre pimp si pimpologist

Practica de vara, realizabila inca dupa finalizarea primului an de studiu se realizeaza pe teren (varianta) cu studentele de la alte facultati care se ofera voluntare in urma unui program non-profit. Toate castigurile se doneaza 50%Universitatii si 50% copiilor imobilizati in scaune cu rotile care nu pot ajunge Pimps.

Pentru a acoperi necesitatea de dezvoltare si mentinere a unie conditii fizice de invidiat, atunci, ca si acum, revigorarea spiritului se facea printr-un pahar de Biborteni (sponsor delcarat), alaturi de cursuri de  Sport: Pimp Fitness – Cum sa arati ca un adevarat Pimp; program de alungire a bratelor si picioarelor pentru cei mai scunzi, program de formare a unei structuri osoase puternice pentru cei inalti. Pimp Martial Arts (P.M.A.) – Arata-le cine esti folosind violenta, cu cel mai mic efort; Formarea si antrenarea celebrei “Pimp hand”, si a mentalitatii de a cere respectul cuvenit unui Pimp. In programa analitica au fost reintroduse recent tehnicile de lupta: Bitchslap. S-a demonstrat ca ajuta la o mai buna dezvoltare a simtului drastic si inestetic in educarea novicilor.

Universitatea dispune de laboratoare dotate cu tarfe experimentate si eperimentale si isi propune sa scoata la rampa o proaspata generatie de Pimps. Mostrele sunt pastrate in recipiente de plastic, transparente, etichetate cu cea mai mare grija dupa ultimele standarde europene brevetate de ‘CRed District Hollanda’.

In ceea ce priveste concursul de admitere, el se desfasoara in doua etape, proba orala, cu subiecte la prima vedere, din administrarea curvelor( din Manulaul Viitorului Daddy Mac, de Pandel Fo’Shizzle), si proba practica de sport, viteza palmuirii, mersul cu bastonul si rezistenta dosului de palma. Prima proba este eliminatorie, iar candidatii vor fi asistati de membri de vaza ai Comisiei Internationale pentru Promovarea si protectia Pimpologiei.

In limita fondurilor disponibile de la bugetul de stat, se vor acorda burse de merit si de studii primilor 40 admisi, in ordinea mediilor, constand atat in tabere de vara in Filipine, precum si burse pentru programul medical ” cum sa-ti feresti tarfa de bugs nedoriti”, dar si cursuri de specializare in Styling:Essenze Pimpashe.

Universitatea raspunde cererilor perfectionistilor, doritorilor de mai mult, mai mare, mai suculent. ‘Sa tarfim’ bine apare ca un principiu ce trebuie sa salasluiasca in sufletul fiecarui absolvent.

In vederea pregatirii pentru examenul de admitere, sustinut in perioada 1-4 septembrie 2006, recomandam uramotoarele lucrari: “Ghidul Utilizatorului: Cum sa-ti gasesti o tarfa? Cum sa-ti educi tarfa? Cum sa furi de la tarfa ta?”, “Codul Penal al pimpilor de pretutindeni. Izvoarele dreptului cetatenesc tarfesc.”

Programele de master si de doctorat, recunoscute international, ofera o gama larga de specializari de la Managementul Tarfelor Obraznice la Resurse Virtuale de Tarfologie. (Programe de master: Managementul Curvelor Obraznice. Administrarea Clientelei Pe Criterii de Selectie. Master in Plan Urbanistic sau Locurile cele mai frecventate de tarfe) Studii demonstreaza ca in fiecare an sunt scoase circa 1000 de locuri de munca in acest domeniu. Bineinteles, numai cei mai buni vor reusi sa creeze Imperii! Este timpul ca cea mai veche profesie sa atinga apogeul azi, astfel si acum. ALATURI DE NOI!

Asa ca, Ride, ma Pimp!, si nu uita, ca noi, o vom scoate mereu la capat, cand se stinge lumina!

Pentru contact si detalii:

Decanat – Noxe, Prodecanat – Pinkweed, Rectorat – Shosho, Training profesional – Simonelu.

http://360.yahoo.com/profile-TJuGLDk9frU9IrH2zl5xFpM-?cq=1

http://360.yahoo.com/profile-r06MZC4ib7RYlMdBIIN8mOE-?cq=1

http://360.yahoo.com/profile-DLfuUgcicqtYKI0Z7Y7sXSC4GA–?cq=1

Tags: regie | Edit Tags Friday July 28, 2006 – 03:33pm (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 14 Comments

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: