Cosmic Audrey

Messaholic Anonymous

In messaholic on September 13, 2007 at 12:59 pm

“Yahoo! Messenger was one of the first instant messaging tools to offer deep integration with other powerful Web-based services and content and has become an increasingly essential way for millions of people to communicate on a daily basis.”
db2a.jpg
..nu stiu clar cand a aparut prima oara la rampa messu..nici n-am gasit ceva care sa-mi dea prea multe detalii..ideea e ca de cand a scos capu din vagauna..si bine a facut(!), Mr.Yahoo nu s-a mai dat jos din top. El prezideaza in fata a milioane de utilizatori care se folosesc de serviciile sale si de usurinta in comunicare pe care le-o ofera, nelasand la o parte faptul ca gigantul si-a reactualizat forma de prezentare si dotare an de an.

cu vremea, insa, marile beneficii ale azi-numitei “unelte datatoare de dependente” au inceput a se extinde clar si puternic deplasat peste mai toate sferele vietii cotidiene..pai cum asa! pai exact asa, asta ca sa nu zicem de-a dreptu ca ne-a acaparat cu nesimtire viata si q tot ce avea ea.

nu se stie clar daca YM va avea aceeasi subita alunecare in latentza de care s-a bucurat stramoshu lui, Mr.IRC (desi e notabil ca inca mai exista dubioase prezente care polueaza constant canalele de chat de everywhere..ca sa nu mai zicem de categoria sociala care inca-si mai trage intalniri in fatza la metrou dupa ce s-a mircuit intens in intervale de la ore la zile saptamani, luni?)….dar, revenind la subiect, pana-n prezent, cota sa de ascensiune n-a lasat de inteles nimic in acest sens.

daca in incipituri scopul sau era acela unic si valoros de a inlesni comunicarea intre indepartate, generic vb individualitati, in prezent, nenea yahoo si-a intins mrejele acaparatoare pana-n ale comuniunii…notabila diferenta ;). ca beneficiu primar am putut observa rolul substitutiv pe care-l are asupra aparatului telefonic…d cele mai multe ori e gratis si nici nu te doare capu..ca atare, toata lumea s-a-nvatat.

nimeni nu mai iese din casa. se sta si se cloceste fumos in fata monitorului, pe un scaun care sa confere comoditate maximala, cu toate cele necesare prin preajma, ca nu cumva sa ne trezim urland de foame atroce (primul simptom – instalarea lenii)..si tastam, bre. tastam, tastam, si iar tastam intr-o veselie, pana facme cearcane movulii in juru ocheanului…da ce conteaza? deja s-a instalat al doilea simptom: indiferenta fata de mediul inconjurator, si inerent, fata de noi insine. apoi intervin traumele. pai n-a intrat cutarescu pe mess de 2 ore? pai dc n-a intrat…se shade in prostratie in fatza ecranului fagaduintei, asteptare incrancenata…BUZZ!..nimic…si iar BUZZ..unde p*** mea o fi, frate, dc nu intra….in cazuri de extrema urgenta, utilizatorul astfel ahtiat va recurge la procedee drastice precum ridicarea dp scaun si utilizarea mobilului pt un anemic beep, mesaj, telefon..disperarea prinde cote maxime…ochii se-mpaienjenesc…si-apoi..dc sa uitam de simptomul nr 3  – si cel decisiv – anularea prioritatilor. utilizatorul nu mai are la acest nivel nici o prioritate. singurul deziderat e acela de a simti tastele miraculoase sub dejte…DROGUL…

lumea se combina si se desparte pe mess in crize monstruase. isi fac planuri. beau beri si fumeaza. fac crize. se cearta pana inrosesc tastatura si zbiara. doarme. da, doarme, e si asta un trend, se doarme cu nasu’n ecran. barfeste. se plictiseste, dar cu toate astea nici prin gand nu-i trece sa se miste pana-n pat. ca sa nu mai vbim de geam, de lumea de afara, deja tinuturi fantasmagorice..nujtu dak nu se fac si copii mai nou aq pe mess…uite o problema de studiu..tre exploatata..cine stie la ce-o sa se mai ajunga.

e desigur cazul sa-i aducem in discutie si pe auxiliari, caci rolul lor e decisiv in aceasta furioasa ecuartie. prezentul de fatza, Y360, a acaparat treptat si subit intreaga, sau marea masa a impatimitilor. majoritatea au pagini bine actulizate (asa ca mn..:P)..bine, k nu asta ar fi dilema..ci faptu ca peste noapte, acest initial anost spatiu si-a gsit o temeinica utilizare : sediu matrimonial de anvergura, alturandu-se astfel altor site-uri cu ingenuu scop – masca pt pretextul din final, ca de ex hai faiv & co…:P

daca nu sunteti la curent cu noutatile..tre sa le aflati! acu mai nou se poarta statu pe invisible..ce mai, e de-a dreptu trendu primaverii…intri si u ca omu, lista-i golasha..pai dc oare..pai dc, dc..cand te trezesti ca-ti sar vreo 10’n monitor cu BUZZ-uri sonore si adesea cu efect de blocaj letal, ca toti s-au prins de marele si jmecher trend si se ascund…general valabil..

eu am sa las messu…m-am saturat! m-am plictisit de discutii fara noima, rediscutate pana la limita maxima admisa, de aceleasi subiecte gen scoala, ala, ala, si cu alalalt, si cu ce-a mai zis cutarescu si cui i-a zis njujtu ce cutarica..etc etc..ma lasa deja rece. asa ca o sa reiau seria de circuite gen parc/club/cafea/film(ultimu l-am ratat…kkt)/magheru/magazine/desen/scris/tv&radio, o sa-mi iau fumos pretenii de manutza si o sa fugim in lumea larga (prima tzinta 1mai). :PP..deci, DA? 🙂

Tags: | Edit Tags

Sunday April 16, 2006 – 08:28am (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 15 Comments

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: