Cosmic Audrey

Legaturi du(b)ioase

In bucaresh, cismigiu, vama, vodka, zmeul on September 13, 2007 at 1:12 pm

am vz sh eu filmu…aq 3 min s-a terminat..naspa o faza..are 85 de min..sh asta care-l am io se termina la 84..cu alte cuvinte ca’n pom… great shit..
dfec.jpg
deci filmu..marile grandioasele hyper mega ultra mediatizatele sh zguduitoarele (sau hmm..zguduitele) legaturi bolnavicioase..prob k o sa’i surprind p cam multi la faza asta, avand in vdre k m-am cam suprins singura dupa c s-a terminat pt k de cand am auzit k-a aparut filmu aveam un plan pervers de-a trage un blog ingrozitor de critic si mistocar la adresa lui..dar..DA, mi-a placut filmu, a fost chiar..bun..q mici scapari, dar per total foarte bun.

lasand deoparte faptul k tudor e destul de episodic…k in mai mult de 4 scene nu prea figureaza..jocul actoricesc al celor doua fete nu e nici extraordinar, dar extrem de realist, replicile sunt sh ele bine plasate si fara prea multe exagerari, fara sa dea senzatia general valabila pt filmele autohtone..de fals nenatural de prost jucat sau deplasat; nu, filmul se apropie foarte tare de realitate, e, intr-un fel sau altul destul de la ordinea zilei; povestea sa e simpla dar din desfasurarea ei transpar toate trairile personajelor ( sh stu ca asta suna involuntar a fraza d comenatariu d bac d mariana badea, dar e doar ceea c cred);  se simte acea naturalete in miscare, voita incoerenta, volubilitate  in expunerea rolului, in expresii in fapte in replici..poate mai putin in unele replici (vezi sedinta filosofica q sticla de beck’s in fatza intr-o bodega rurala destul d iesita din decor..).
acu ca tot am luat-o pe panta asta s-o iau de tot q ce ma roade p mn :))..mi-au placut imaginea si cadrele, muzica , care face totul, efectiv te rupe de realitate, mi-au placut personajele sh sinceritatea povestii, care nu blameaza, nu invinuieste sau ponegreste iubirea; o arata doar asha cum e – inocenta suava febrila si asta chiar dak protagonistii sunt doua fete; fara prea multe scene explicite, dar destule implicite . nu mi-a placut prestatia mihaelei radulescu – cele cateva secunde care ii revin pt a bucura ochiul sunt dezastru..q fundu intra-n scena, q fundu iese din cadru..bad choice..am asociat-o cu prestatia lui minnie driver in nu mai jtu ce film q colin firth si heather graham..in orice caz scena era mai mult dekt preluata..hai sa nu zic plagiata…:|

cu toate astea, s-a reusit ceva..e un oarecare mai mare progres pt cinemaotografia romaneasca..sh tudor giurgiu a demonstrat-o; fara replici invechite, fara falsitati, fara devieri si clisee, cu o poveste care dincolo de orice aparentza sau comentariu ramane frumoasa. si atat.

ps. vedeti filmul, chiar merita; p urma sa-mi ziceti sh mie qm s-a terminat..pliiz..

Tags: vama | Edit Tags

Thursday May 4, 2006 – 06:31am (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 11 Comments

 

Advertisements
  1. filmul se termina cu imaginea prinsa de la spate a lui kiki in stanga si a lui sandu in dreapta care satu pur si simplu pe terasa 🙂
    mia placut foarte mult filmul si acum nu ma mai pot desprinde de melodia zmeu:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: