Cosmic Audrey

Irinelul …

In Tarfe on September 13, 2007 at 12:08 pm

Dragul de el..parca-i un purcel..nu-i asa ca-ti vine sa-l papi? E la fel de inegalabil in apanaju-I feminin precum maretu-i portofel.. Micutz, grasutz si oleaca boshorogutz, Irinel, personaj iesit ca din neant pe scena publica autohtona a reusit sa se impuna in timp mai mult decat record prin nimic altceva decat prin pasiunile (cauzate – zise dansul – de singuratatea-I batraioara) pentru mashinutze, banutzi si fetitze, care mai de care mai june, lasand suficient ragaz aparitiei unor nedumeriri de tipul “Da ăsta..What daz’hi do for a livin..de le are pe toate?”.

Insa Marele Irinel, caci tipu’ isi merita pe deplin titulatura, nu e chiar atat de nou pe cat se pare.. el s-a autoconsacrat, incetul cu incetul, devenind (nu dupa mult, ce-I drept), un prototip al bunastarii feminine contemporane. Imaginea prafuita a tipului la patru ace cu mertzan si vila in baneasa a fost cutremurata din temelii, daca nu chiar demolata  de cea a Irinelului jovial si abil, a carui trena alcatuita din crema fitzelor si marilor sperantze (adevarat, uneori ancorate prin port) sporeste pe zi ce trece, capatand un usor caracter de cireada. Bietul gentleman a devenit un slab arhetip pe langa acest sex-simbol monden si imposibil de surclasat.

De la sine inteles ca Irinelul nu mai e de mult doar acel Irinel. El nu mai e doar un trend. Iri a devenit eroul, emblema unei vaste societati masculine pe cale sa adopte tacticile de integrare ale maestrului, ale carui acte si minimale gesturi dicteaza saptamanal ultimele barfe din presa de scandal. Evident, nu oricine poate accede la statutul de Irinel! Conditiile nu mai sunt in cazul de fatza minime ci relevant maxime. Ele vizeaza cu precadere si precizie zona conturilor bancare, a activelor, a autoturismelor si nu in ultimul rand, a stilului caracteristic. Un Irinel autentic nu va shovai niciodata in a satisface schimonosit – abilele jeluiri dupa nu mai stu care geanta pantof casa masina piscina and so on..ale  elementului feminin caruia-I poarta grija (si care poarta de grija buzunarelor sale cu toata patima), se va lasa filmat si acaparat de luminile reflectoarelor – dar numai ale celor care pluseaza in cont – si, ca un MUST, nu-si va dezvalui, sub absolute nici o forma, orientarea profesionala. Aceasta din urma trebuie sa imbrace o forma de luciferic mister chiar si pentru herghelia feminina infasuratoare, intrucat contribuie in mod direct la mentinerea sharmului personal..

Este notabila ardoarea cu care prototipul a devenit dezideratul unei extrem de cuprinzatoare galerii feminine. Iri nu mai e un vedetism, un moft sau un privilegiu. Oricine isi doreste unul. Orice capabila si dezinvolta tanara valoare, posesoare a unor “humps” (vezi cantecul..:P) de toata frumusetea poate accede la un asemenea exemplar, care de bine de rau va fi la fel de dezinvolt in manifestari afective de tipul platzii chiriilor, datoriilor, bijuteriilor..cam tot ce are terminatia asta perfida..:P.

Asemeni unui pachet cu stampila ‘bunastare financiara garantata’, Iri este vazut ca o cheie a reusitei. El este SCOPUL. Asa ca , oricine ai fi, nu uita: TU alegi! Cheia catre Irinel e la tine! :PP….

Tags: irinelul | Edit Tags

Thursday March 9, 2006 – 05:53am (PST) Edit | Delete | Permanent Link | 4 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: