Cosmic Audrey

Hai (la) 5 pe Motoare

In bucaresh, cismigiu, emo, hi cinci, messaholic, screamo, Sex, vodka on September 13, 2007 at 2:24 pm

1d49.jpg

NOTA: Acest blog e considerabil de extins ca dimensiuni. Daca, crezi k o sa te plictisesti citindu-l atunci mai bine inchide pagina. De asemenea, face referire in moduri nu tocmai fericite la 2 aspecte de care multi tineri bucuresteni sunt legati destul de intens 😛 precum si  cate ceva despre disperati notorii, emo (eckk…wannabe) ppl, gay ppl,  freaky ppl, photoshop vs 7, 8 si 9, fitze, crize si, nu, in ultimul rand, pastilatzi, nespalati,  dubiosi si burtosi, asa ca daca titlul iti spune k n-ar trebui sa citesti randurile urmatoare..nu de alta..dar e doar o parere, acceasi recomandare. pentru toti ceilalti…DIG IN . :)))

Sindromul Hi5 …

La inceput aparuse sh saitu asta..era mitel acolo, vai de mama lui..cam anu trecut a inceput sa prezinte interes pt populatie nu? eu asa tin minte..oricum primul invite in marea patrie a lu nenea Faiv nu m-a convins deloq..:PP..a mai trebuit sa treaca vreo 2 luni pana am pus mana pe maus cu convingere sh m-am apucat de uploadat pozi. Evident, cum era sh de asteptat, o asemenea ocazie fabuloasa care se ivise pt toti reprezentantii oricarui tip uman..(animale ink n-am vzt..da nu e timpu pierdut..parca maine vad..dating service pets only..)..dak mai era si moca si fara limite inferioare de varsta cu atat mai bn…n-a avut cum sa fie trecuta cu vederea.
Foarte, dar FOARTE curand Hi5u avea sa devina cronic.
Simptomatic la unii, insesizabil la altii, asta micu devenise prin toamna provideru nr 1 la scara larga cam de tot ce-ti poftea sufletu kinuit sh alte anexe.. Cele 3 semne primare k ai devenit activist inflacarat al serviciului incep sa razbata la suprafata cam in momentele in care
1. Stai toata ziua calare pe tastatura si butonand saracu maus fiind convins ca vei da nas in nas cu za grand wove..dincolo de cine stie c poza sexoasa…
2. Te simti cuprins deodata de-un intens paroxism narcisist care te impinge apoi zi de zi..dimineata si seara de seara sa-ti faci zeci..sute…mii de poze care de care mai de care mai dubioase in infatisare..
3. Urmeaza etapa finala…si cea mai importanta..daca pana acum nu te-ai initiat in tainele mirificului Photoshop, urmeaza o brusca si derapanta intruziune in lumea sa de basm ..si asta de ce o spun..

Photoshopizatii SRL

Pai. Teroarea..eckk. ..Teoria photoshopului..pe care nu eu..repet..NU eu am lansat-o..suna cam in halu urmator: Pe hi5 nu o sa gasesti oameni urati. Da nici sa-i cauti cu lupa tot n-o sa dai de ei. Chiar sh cel mai hidos individ se va transfigura intr-o mirobolanta aratare in urma intalnirii cu asa numitul mai sus, responsabil de estetizarea subita si generala. Inca mai crezi k n-ai sanse? Nu te ataca! Timpul nu-i niciodata pierdut..maine ai sa stralucesti de pe-o pagina in toata splendoarea..trebuie doar sa perseverezi..si vei aduna atatea comment-uri incat in scurt timp totul ti se va catzara la cap..si de-aici incepe totul.
Intai o sa fie tare..adik o sa fi tare..cea mai tare individualitate care polueaza ..eckk…populeaza domeniul in discutie..apoi survine partea dilematica..cea cu intalnitu’ . Tananaanam. :DD

Pe motor, da’  nu minor

In ceea ce priveste Motoarele..terasa aia grande care se extinde pe acoperisu de la 3 al TNB..pt necunoscatori..sindromul nu mai e de mult sindrom…s-a dezvoltat cu timpul intr-o reala si constanta (unii au zis vitala) necesitate..Sa mergi pe Motoare nu mai e trendi, domne, e neaparat.. e un MUST..sh acu ca veni vb de asta..mie mi-au pus capac ..cu alte cuvinte dak nu trec p-acolo macar de 4 ori pe sapatamana i’m corpse alike..:PP..toate bune si mumoase pana aici..asta daca motoru’ n-ar fi domeniu de intercalare a tuturor specimenelor..eckk..specialitatilor de pe maretzul Hi5..bine ca inainte mai aveam una bucata Cisimgiu..una bucata Unirea, alta bucata Herastrau, Romana, Ateneu sau alte locatii mai obscure…acum centrul de atractie (la propriu) a devenit asta…
Mai nasol e cu minorii.
Doar cei aflati in posesia unei bogate si sustinute fortze de convingere atat lexicala cat si fizica si de aparenta vor reusi sa razbata in bransha..adik mai departe de lift…pt cei mai norocosi exista oportunitatea paradisiaca a paharului de Tuborg precum si a celui de whisky..dar astea ‘s doar vise frumoase :DD…so pt cei care inca nu au 18 ani , May the Force (de convingere) be wid u.

Deci… Bi IMO!

“Cum nu eji Emo? Pai nu te-am invatat domne sa fi? Nu ti-am aratat pe Hai Faiv acolo cum trebuie s-arati ca sa incadrezi in dubioasele mele standarde? Nu ti-am zis sa te faci cu negru? De ce durerea mea nu te-ai facut cu negru? Da cu lama te tai? serios? ji cu lama? moama..pai eji pe drumu cel bun! ”
Nu dispera! Daca n-ai intrat inca pe traseul cel bun…adica dak esti din ala ..EMO in devenire..stii ce-i ala EMO nu? (hai k-ti zic io da sa nu te sperii…e unu care dupa ce k se uraste si sufera de moarte din cauza asta..asa..mai urastesi populatiile inconjuratoare si se preteaza la desfacutu’ arterei..de obicei o lama will do…pt mai multe detalii dati si voi pe google..)..atunci ai mari sanse sa-ti afli menirea pe ..ai ghicit..hi5..asa ca dupa vreo luna sau mai putin o sa te lauzi cum ti-ai taiat prima si prima vena :DD asta te va ajuta oarecum sa-ti descoperi sh za lost half (d obicei merge treaba..)deci…succes celor interesati!

Epilog
sh ca sa inkei fara o nota criminala cum m-am invatat…i DO Imagemotoare,si o sa continui sa ma dcu acolo restul verii, bicoz fara toti cei enumerati mai sus tot nu e fun acolo,  i DO hate hate hate disperatii de pe Hi5..si se stiu ei..si NU au Y360 ..asa k cei care aveti nu va atacati..i DO make fun de cei care se kinuie in draci sa para emo tralalala..sh nu reusesc (no offence..)..i DO use photoshopu si acdsee-ul dar asta pt k sunt great fan dA(deviant art)..si DA..m-am intalnit cu destui dp hi5..si la motoare si in afara locatiei:DD..unii au ramas my frends..cu altii m-am certat la cutite…:PP KNIFE party like..altii si-au luat ignore..si cu altii ma trezesc dimineata..mda..desh n-ar trebui 😛

concluzia o trageti voi…cu sau fara mesaje subliminale..pt k dak le cautati sunt destule 😉

Tags: screamo | Edit Tags

Saturday June 24, 2006 – 07:19am (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 56 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: