Cosmic Audrey

Eterna suferinta a filosofiei nestralucit nedezbatute

In (tr)ase, Blogjob, bucaresh, deviatii de stereo, emo, Uncategorized on September 13, 2007 at 1:13 pm

..sau alte variatii p acelasi titlu..tema..orice..sh dc scriem bloguri domne? dc le mai scriem? oricum, suntem terminati in singuratatea noastra pasiva..a, sh stam pe mess…salvarea nationala…sh suferim…suferim bre, da intens!

 

pt cine nu si-a dat seama pana acum, precum sh pt cei care n-au extrema oroare de-a salaslui pe bancile capitoliului bucurejtean al economiei morcovilor , acesta e capitolul 4 din seria ‘instantanee din lumea aseului’…..
mama, ce ne rupe plictiseala…da ne chinuie..ne surmeneaza de-a dreptu..asa ca ce facem? ce facem copilasi? pai ne refugiem in meess, ce sa facem; ne refugiem ca sa-i indobitocim sh pe altii q prostia noastra pasiva q efect activ…

sh dc nu citim frate p weber? dc nujtu, intr-adevar e o mare intrebare; ne-a tampit aseul oare? ne-au secat resursele artistic-inspirationale si meditative in asa hal fara de hal ca nu mai putem sa scoatem nici o minima consideratie cat de cat personala?
pey se pare ca da..asta ne e soarta..noua astora..care-am ales dupa ulte esuate tentative si tentatii eterna cale de mijloc a tuturor posibilitatilor de care dispune invatamantul la ora actuala.

asa ca nu mai citim. nu mai vorbim. nu mai radem. nu mai radem la bancuri, ceea c e in mod definitoriu mult mai nasol decat faptul de a nu fi ras in mod natural. noi vegetam. noi nici nu suferim. doar stam. stam si suntem iremediabil absorbiti si mistificati de o asemenea descumpanitor-irezistibila prezenta de spirit..care in mod inevitabil, la fel ca marea ceata, gloata, ginta, turma, trib, sau oricum ati vrea sa-i ziceti…a picat in implacabila galeata a messului . adica sufera. ca asta e clar. si se justifica prin discursuri atent elaborate sh repetitiv tocite pe la toate sectiile din domeniu.

ceea ce nu e clar pt multi e tacerea. tacerea criminala care invaluie si dezvaluie perversa nulitate a mintii intoxicate.

asa ca pana una alta, inainte sa cautati raspunsul in tacerea altora, cautati-i provenienta. sh cand o gasiti, sa lasti messu.

raspunsul e in voi:|

Tags: (tr)ase | Edit Tags

Monday May 8, 2006 – 10:11am (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 6 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: