Cosmic Audrey

De la Bitter Moon la Mac Private Dinner

In bucaresh, cismigiu, metrou, screamo, Trip, vodka on September 13, 2007 at 12:22 pm

 c3b2.jpg

19.03.06 (BLOGURILE MELE SUNT DATATE CU 2 ZILE IN URMA, PT K DIN CONSIDERENTE LEGATE DE MODALITATILE DE PETRECERE A  TIMPULUI LIBER DIN ULTIMU WEEKEND AM CAM RAMAS IN URMA Q EVENIMENTELE)

Cat de Amara poate fi Luna? nujtu, ar tre sa-mi spuneti voi, astia care va preumblati pe la astfel de evenimente de zdruncinat pleata, ca yoi n-am prins decat prima jumate din maretia lor artistica..(incepusem sa regret azi de dim ca n-am stat sa vad/audiez tot concertu, chiar au meritat banii, desi cam scump domne, cam scump :P)
Evident ca pe la 12 juma ne-a pleznit irevocabil FOAMEA…ca da obicei, blame me for all…asa ca am luat-o frumos la picior pe Magheru, admirand solitudinea panoramic nocturna (ce-i drept cam dubioasa, ca mai rasarea cate-un manelistic trib de ici de colo, sau cate-un anost si letargic calator, pierdut prin largimea atotcuprinzatoare a drumului..)..ideea e ca, dincolo de toate divinele prezente intercalate, flamanzii de noi eram, de departe, cele mai insolite aparitii pe tot blvdul.
Si ziceam ca ne numim capitala europeana? a, sau doar ne straduim din grele sa accedem? nu cre k exista vreun emoticon in capacitate de a-mi descrie starea interioara la momentu de atunci.. Nici un Mac deschis, nici un kfc, sheriff’s, nici un nimic.. FRATE, unde sa gasesti ceva decent de mancare… e groaznic sa fi bucurestean si sa te-apuce o foame din asta subita in miez de noapte, si pe deasupra sa mai fi si pe strazi.. clar vei muri in chinuri si terori gastrice, caci peisajul citadin e plin pana la refuz de tot neamu’ de locatii care inchid la 10…ca asa se cade, mergem cu to(n)tii la somnic devreme… ce mai conteaza un mort de foame in plus sau in minus..
Sa nu care cumva sa-ti dea prin eminenta sa-i bati cu vesnica speranta a ingaduintei in geam gagicii de la Mac care strange si aduna, sa-ti deschida, ca nici macar nu vei putea spera ca os a se uite strmab sau o sa zbiere. Nop. ea te va ignora din toata puterea mainilor ei obosite si turmentate de cele 12 ore (sau 8..? nush va trebui sa aflu detalii..) de prajit cartofi si curatat tigaia..
Intre timp    se facuse 1…asa ca intre 2 crize si un popas pe magheru, ca foamea se facea din ce in ce mai cronica..am ajuns si la Unirea.. Surprize-surprize copii..chiar inainte sa inchida casa ….5 oameni inside, si noi calare, cu o very consistenta lista de pofte care mai de care mai sadiste pt urechile si somnul evident al sarmanilor angajati de prin partea locului…

Eh, mai conteaza mijloacele? ele scuza scopul, de data asta. si cine-a mai avut parte de-o cina la mac la 1 noaptea, cu tot rest gol-golutz..? (adevaru e c-am mai fi stat noi da incepusera bietii de ei sa stinga luminitele, sa opreasca muzica , sa tranteasca scaunele… cu alte cuvinte OUT U HUNGRY SAVAGES!!!!) 😛

Tags: | Edit Tags

Monday March 20, 2006 – 10:06am (PST) Edit | Delete | Permanent Link | 4 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: