Cosmic Audrey

Blog despre relatii ratate

In screamo on September 13, 2007 at 1:30 pm

sau despre efectele indiferentei aplicate in viata de zi cu zi

7c56.jpg

Deci. aveam io acu ceva vreme un blog despre efectele indiferentei..sa tot fie vreo 5 luni de-atunci..my point is..se repeta, dar acu vreau totusi sa si dezvolt..

intrebare: dc’s unele lucruri pe care le facem ratate din start? Sau daca nu par, dupa un numar de zile care-si are originea in intervalul [2, 10] devin worse..and worse..and worst?? Se tarasc. Apoi o iau vectorial si ireversibil in jos; o curba descendenta continua; fara sanse prea mari de reabilitare dincolo de linia minimala de plutire.

Cu alte cuvinte.. sau mai p intelesu tuturor..(ca mi s-a reprosat k nu scriu bloguri destul de inteligibile si tangibile la marele public)..ce se intampla fratilor in alea 5 zile de scade asa rau entuziasmu de-o ia la vale direct, ca sa nu zic ca intra-n picaj deliberat?? Pey, judecand dupa spusele unui personaj care-mi ocupa lista..; cam atat dureaza sa cunosti o persoana. Ok, de acord..dar dak ai cunoscut-o si nu ti-a convenit dc sa te mai invarti frate in juru cozii inca p-atata…pey nu mai bn o retezi din scurt?

Nonoono…asta ar fi ideal si fara suferinte. Dar nu. In nici un caz. Pai incep crizele. Incep figurile. Incepe dezinteresu. Se adauga un nou set de crize, de asta data mainfestate direct si fara bariere lingvistice de vreun fel. Incepe scandalu. Sunt implicate fara voia lor rudele vii decedate si pe drum de ambele parti. Nu se ajunge, evident, nicaieri. Ba da! ‘te sun maine’ . Normal. Tura a 2a de rude vii si decedate, de asta data si mai grotesc depersonalizate.

In final nu se mai poate. Se recurge la offline-uri pline de ciuda. La ignore.(temporar). La scoaterea dp ignore (sa fie asta a 2a mare sansa? ). La taceri prelungite pana la somnul in fata monitorului. La injurii. De data asta nu se mai poate. Deloc. Sub nici o forma. E groasa treaba. Ignore de-a dreptu. Acum va fi greu.

Vine partea a 2a. pai ce bloguri a mai scris? Ne uitam. Pai cu cine a mai vb? Aha. Asa deci. Copy paste de si pe la preteni (asta dak se mai pastreaza – rareori – relatiile..de obicei se pastreaza pe baza de interese , dar de si mai multe ori nu se pastreaza, ci se alimenteaza zilnic cu ciuda).

Nervi. Si alti nervi..si altii..incep marile depresii. Pai dc am facut asa si pe dincolo? Dc n-am facut invers? Aha…dar din cauza ca am zis’facut treaba aia…exact. Vezi sa nu.

Pai si acum ce mai urmeaza sa se intample? Adica..ca poate sa se mai intample? Nu s-a terminat. Nu, tocmai asta e problema. Te scoli de dimineata si scoti ignore-ul. Stai cu dejtele pe taste ca-n priza..pandesti. intra..nu intra..intra. HA! A intrat! E, acuma-I acuma. Iti vezi de treaba sau nu-ti vezi de treaba? Incep foielile. Sa da sau sa nu? Pana una alta a si iesit. Urlete. Crize partea a 3a. crizele de dupa. Dar nut e bagi. Pt ca dak te bagi o sa fie naspa. Atat de naspa ca n-o sa poti dormi. Groaznic. O sa dai dovada de disperare. (si stim cu totii reclama Sprite nu? :PP) Deci, da? Asa ca nu te bagi. Iti continui cu mare arta indiferentza vegetativa. Care mai devreme sau mai tarziu nu va da roade. Pt ca nu da…in principiu:P.

Tags: screamo | Edit Tags

Wednesday May 31, 2006 – 05:13am (PDT) Edit | Delete | Permanent Link | 12 Comments

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: